Verras familie en vrienden met Diamond Painting kerstkaarten

Wil jij dit jaar originele kerstkaarten versturen? Niet de standaard kaarten uit de winkel? Ga dan eens aan de slag met Diamond Painting kerstkaarten. Prachtige kaarten die je voor het versturen zelf gaat maken met de bekende Diamond Painting steentjes. Ideaal als je gek bent op creatief bezig zijn én met vrienden en familie verrassen met iets unieks.

Kerstkaarten & Diamond Painting

Uit het kerstkaartenonderzoek van Kaartje2Go blijkt dat er de laatste jaren weer meer kerstkaarten worden verstuurd. Kerstkaarten waarbij het verrassen van dierbaren op nummer 1 staat. Dit kan natuurlijk met een gepersonaliseerde kaart, maar dat kan ook met een originele Diamond Painting kerstkaart! Een kaart die niet alleen met liefde is gemaakt, maar er ook nog eens fantastisch uit ziet.

Waarom je eigen kerstkaarten maken?

Aan de slag met Diamond Painting heeft verschillende voordelen voor jong en oud. Het houdt je geest scherp; knutselen is één van de beste manier om bezig te blijven en productief bezig te zijn. Na een lange dag op school of kantoor kan je moe en overprikkeld zijn. Door Diamond Painting kerstkaarten te maken kan even je verstand op nul zetten en je concentreren op iets luchtigs. Het zorgt voor rust en houdt de geest scherp. Ook ideaal voor kinderen om te ‘ontprikkelen’ na een drukke dag.

Het voorkomt een herfst- en winterdip; merk jij ook dat je minder goed in je vel zit zodra de herfst en winter beginnen? Helaas hebben veel mensen hier last van. Gelukkig kan je hier wel wat aan doen. Wist je dat er wetenschappelijk is bewezen dat creatief bezig zijn o.a. gevoelens van geluk, kalmte en ontspanning stimuleren? Creatief bezig zijn zorgt voor de aanmaak van dopamine in de hersenen, dit geeft jou een gelukkig en positief gevoel.

Je eigen kerstkaarten maken brengt je alvast in de kerststemming; het maken van Diamond Painting kerstkaarten kost natuurlijk meer tijd dan het kopen van kant-en-klare kaarten om te versturen. Door je eigen kaarten te maken kan je dus alvast in de feeststemming komen. Ben je echt gek op Kerst? Begin dan gewoon alvast in de zomer, dan kan je het kerstgevoel helemaal lekker lang vasthouden!

Het is gewoon ontzettend leuk; en dan de laatste en belangrijkste reden. Diamond Painting kerstkaarten maken is gewoon ontzettend leuk. De ideale manier om zelf te ontspannen en tegelijkertijd om familie en vrienden te verrassen met een originele zelfgemaakte kerstkaart.

De leukste Diamond Painting kerstkaarten sets!

Maar hoe maak je kerstkaarten met Diamond Painting? Dat is heel eenvoudig, maar je hebt natuurlijk wel de juiste onderdelen nodig. Dit haal je eenvoudig in huis door één van onze complete sets Diamond Painting kerstkaarten te bestellen. Alle sets bevatten kerstkaarten met envelop, de benodigde steentjes en tools om direct aan de slag te gaan. Dit zijn onze favoriete sets:

Adorzy Diamond Painting Kerstkaarten
Kerstkaarten – Set 1
Diamond Painting 8 Kerstkaarten
Kerstkaarten – Set 2
Adorzy Diamond Painting Kerstkaarten
Kerstkaarten – Set 3

Al onze complete sets worden geleverd met kaarten, enveloppen, de benodigde steentjes, pen, schudbakje en wax. Na ontvangst kan je dus direct aan de slag! De Diamond Painting kerstkaarten zijn geschikt voor volwassenen, kinderen, beginners of voor ervaren painters. Wie ga jij verrassen met deze originele kaarten? Bekijk hier ons volledige assortiment.

Alle kerstkaarten

Reactie verzenden

De waardering van www.adorzy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 427 reviews.