Welke verschillende Diamond Painting pakketten zijn er en welke past het beste bij jou

Welke Diamond Painting pakketten zijn er en welke past het beste bij jou?

Heb jij altijd al affiniteit gehad met schilderen, maar wil je een keer wat anders proberen? Dan is Diamond Painting, schilderen met diamanten, echt iets voor jou! Vaak denken mensen dat dit ingewikkelder is als schilderen met verf, maar het is gewoon een hobby waar je geduld voor moet hebben. Het kan een lekkere afleiding zijn na werk, iets voor in het weekend of gewoon even een uurtje tussendoor. In dit blog leggen wij uit welke Diamond Painting pakketten wij aan bieden en welk pakket het best bij jouw past!

Welke Diamond Painting pakketten zijn er?

Bij Adorzy hebben we verschillende pakketten voor Diamond Painting. Zo is er altijd wel een pakket dat past bij jouw wensen. Alle pakketten bevatten de materialen die je nodig hebt voor de door jou gekozen Diamond Painting. Om te voorkomen dat je aan het einde erachter komt dat je niet genoeg diamantjes hebt, zitten er in al onze pakketten 30% extra diamantjes.

Kerstkaarten

Ben jij een kerst liefhebber? Dan zijn de Diamond Painting kerstkaarten echt iets voor jou! De kerstkaarten hebben allen een verschillende bedrukking, zo is iedere kaart uniek! Je kunt de kaarten sturen naar je familie, vrienden of in de brievenbus stoppen bij je buren. Het versieren van een kaart helpt je om in de stemming te komen, werkt ontspannend, rustgevend en is goed voor de motoriek. Het zijn 3D kerstkaarten, hierdoor kun je de kaarten ophangen of neerzetten. De kaarten hebben ook bijpassende enveloppen. De benodigdheden zitten allemaal in het pakket, zoals de diamantjes, pen, wax en het schudbakje.

Kerstkaarten

Dromenvangers

In eerste instantie zou je denken Diamand Painting op een dromenvanger? Ook dit is mogelijk! Met ons pakket kun je eenvoudig een dromenvanger op pimpen. Een dromenvanger zorgt ervoor dat je de hele nacht geen slechte dromen kunt krijgen. De veren aan de dromenvanger dienen als een ladder, om alle goede dromen naar het slapen de persoon te brengen. Om te beginnen aan de Diamand Painting dromenvanger heb je de volgende benodigdheden nodig, deze producten zitten in het pakket. Om een dromenvanger te maken heb je een dromenvanger nodig, de kettinkjes, veren, pen, schudbakje, wax en natuurlijke de diamond steentjes.

Dromenvangers

Raamhangers

Je kunt dus ook een raamhanger maken met Diamond Painting! Zo kun je een kamer versieren of de kinderkamer decoreren. Het is een leuke bezigheid om alleen te doen, maar ook met je kinderen! Ga gezellig samen een middagje knutselen en stel je eigen raamhanger samen! Bij de raamhanger wordt het draad, de windgong buisjes, een pen, schudbakje, wax en de steentjes geleverd.

Welke verschillende Diamond Painting pakketten zijn er en welke past het beste bij jou

Wenskaarten

Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde wenskaart te ontvangen! In het pakket zitten 8 of 12 Diamond Painting wenskaarten met verschillende thema’s die je kunt weggeven aan vrienden of familie, bijvoorbeeld voor een verjaardag, om iemand te bedanken of om iemand sterkte te wensen. Er is niks leukers dan het ontvangen van een handgeschreven kaart en al helemaal als deze ook nog eens zelf gemaakt is! In het pakket zitten alle benodigdheden om jouw kaarten zo mooi mogelijk te maken! Ook zitten er bijpassende enveloppen bij zodat je dit direct kunt versturen!

Diamond Painting wenskaarten

Diamond Painting pakketten voor jong & oud

Diamond Painting is voor jong en oud. Het is voor ieder de kunst om de steentjes op te juiste plaats te plakken. Het verbeterd de motoriek, het werkt ontspannend en het is ook nog eens verslavend! Hou jij meer van het versieren van kaarten of om iets te maken? Bekijk dan nu ons assortiment Diamond Painting pakketten!

Ook leuk om te lezen: Diamond Painting kerstkaarten maken doe je zo!

Reactie verzenden

De waardering van www.adorzy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 301 reviews.