Ruilen & retourneren

Het kan voorkomen dat je om wat voor reden dan ook je bestelling retour wilt sturen. En dat recht heb je! Om precies te zijn mag je jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retour sturen.

Retourneren

Na ontvangst heb je dus 14 dagen de tijd om de bestelling te annuleren. Na het annuleren heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Nadat wij de bestelling retour hebben ontvangen zullen wij het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten aan je terugbetalen. De kosten voor het retour sturen van je bestelling zijn vooreigen rekening. afhankelijk van de gekozen bezorgdienst kunnen deze retourkosten oplopen tot €7,95. Deze retourkosten vergoeden wij dus niet.

Wil je iets retoursturen, stuur dan een e-mail naar service@adorzy.nl. Vermeld hierbij het ordernummer en de track & trace code van de retourzending.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  Is het product of de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan zullen wij deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Zorg er dus voor dat je onze producten met zorg behandelt en dat je het product goed verpakt wanneer je deze retour stuurt.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kan je contact opnemen met info@adorzy.nl. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier ons retourformulier >>

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat mag! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. De retourkosten voor het tergsturen van producten zijn wel voor eigen rekening. Afhankelijk van de gekozen bezorgdienst kunnen deze retourkosten oplopen tot €7,95. Deze retourkosten vergoeden wij dus niet.

De waardering van www.adorzy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 427 reviews.