Over Adorzy

Hallo daar! Ik ben Channa, het creatieve brein en de trotse eigenaresse van Adorzy.nl. Misschien herken je het wel: je hebt altijd al gedroomd van iets groots, maar nooit echt de stap durven zetten. Tja, dat was ik als het ging om het starten van een eigen webshop. Beren op de weg, angst voor het onbekende, je kent het vast. Maar zoals Steve Jobs ooit zei: “The only way to do great work is to love what you do.” Het duurde alleen even voordat ik mij dat realiseerde!

 

Over Adorzy
Adorzy - Diamond Painting shop

Een moment van reflectie
Toen ik na de geboorte van mijn tweede kindje thuis kwam te zitten met schildklierproblemen, moest ik op de rem trappen. Even ademhalen. Het zette me aan het denken: hoe hectisch is ons dagelijks leven eigenlijk? En hoe weinig ben ik bewust bezig met ontspanning?

Om mijn ‘batterij’ weer op te laden, dwaalde ik af in de wereld van boeken, loste puzzels op en – je raadt het misschien al – ik ontdekte Diamond Painting! Die kleine steentjes werden al snel mijn kleine stukjes rust.

 

Terug in de dagelijkste sleur…
Al snel werd ik weer opgeslokt door de dagelijkse sleur: twee jonge kids en een baan in loondienst, samengevat in drie woorden: wat een drukte. Maar tijdens de corona-periode kreeg ik toch weer een soort ‘aha-moment’. Door het thuiswerken en meer tijd voor Diamond Painten besefte ik hoe waardevol het is om je eigen tijd te kunnen indelen. Dat gevoel van vrijheid, weg van de 9-tot-5 sleur, dat smaakte naar meer!

 

 

Channa
Over Adorzy

Van droom naar doel..
Inmiddels is heb ik mijn droom omgezet in een doel. En dat gaat verder dan alleen mijn eigen ontspanning; ik wil zoveel mogelijk mensen de ontspanning en het vermaak laten ervaren die Diamond Painten met zich meebrengt. Door deze prachtige hobby via Adorzy.nl toegankelijk te maken, hoop ik een stukje ontspanning in ieders drukke leven te brengen!

Liefs,

Channa

 

Your

De waardering van www.adorzy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 381 reviews.