Diamond Painting kaarten

7 tips voor het kopen van Diamond Painting kaarten

Diamond Painting kaarten zijn de laatste jaren ontzettend populair onder de Diamond Painting fans! Logisch, want het zijn hele leuke cadeaus voor verjaardagen, bruiloften, jubilea en meer. De kaarten zijn er in verschillende vormen en maten en variëren van eenvoudige tot complexe ontwerpen. Maar waar koop je Diamond Painting kaarten en waar moet je op letten? Met de tips uit dit blog haal jij de juiste kaarten in huis!

Wat is Diamond Painting?

De kans is groot dat jij allang weet wat Diamond Painting is. Maar voor wie het niet weet, een korte uitleg. Diamond Painting is een laagdrempelige hobby geschikt voor kinderen volwassenen. Het heeft wel wat weg van schilderen op nummer, maar in dit geval gebruik je geen verf maar kleine diamantjes. Je plakt de gekleurde diamanten steentjes op de juiste plaats op een schilderij of op bijvoorbeeld een kaart. En over de Diamond Painting kaarten gaan we het vandaag hebben.

Diamond Painting

10 tips voor het kopen van Diamond Painting kaarten

Als je gaat zoeken naar Diamond Painting kaarten dan kom je heel veel verschillende varianten tegen. Losse kaarten, complete sets, vierkante steentjes, ronde steentjes en ga maar door. Met de onderstaande tips weet je zeker dat jij de juiste Diamond Painting kaarten gaat aanschaffen!

Tip 1. Ga je voor makkelijk of moeilijk?

Wist je dat er helemaal geen makkelijk of moeilijk is? Diamond Painting kan moeilijk lijken, maar dat valt heel erg mee. Op alle Diamond Painting kaarten staat duidelijk aangegeven waar je de steentjes moet plaatsen. Ga je voor het eerst aan de slag met deze kleine steentjes dan is het wellicht even wennen, maar na even oefenen zal je ervaren dat Diamond Painting zorgt voor ontspanning en absoluut niet voor stress. Ook jij kan het! Kies dus voor de kaarten die jouw aanspreken, de ene kaart is niet moeilijker dan de andere.

Tip 2. Kies voor ronde steentjes!

De Diamond Painting steentjes heb je in twee verschillende soorten: ronde en vierkante steentjes. Beide soorten steentjes hebben andere voordelen. Zo hebben de vierkante steentjes de perfecte pasvorm en sluiten naadloos op elkaar aan zonder ruimte tussen de steentjes te laten. Ideaal voor een groot Diamond Painting canvas of schilderij.

Ronde en vierkante steentjes - Diammond Painting

De ronde steentjes sluiten niet naadloos op elkaar aan. Bij deze steentjes zal je altijd kleine ruimtes om de steentjes zien. Dit is de reden waardoor ze vaak voor kleinere afbeeldingen worden gebruikt. Bij een groot canvas is het mooier als de steentjes strak tegen elkaar aan liggen. Bij kleinere afbeeldingen zorgen de ronde steentjes voor een speelser effect. Het grote voordeel van de ronde steentjes is dat je niet na hoeft te denken hoe je ze opplakt.

Tip 3. Controleer of alle benodigdheden worden geleverd

Ben je een beginner en heb je nog niet veel Diamond Painting benodigdheden in huis? Zorg er dan voor dat je kaarten koopt waarbij je alle benodigdheden ontvangt. Alle kaarten worden natuurlijk geleverd met de benodigde steentjes. Maar daarnaast heb je ook wax, een schudbakje en een pen nodig. Controleer altijd even of deze bij de set geleverd worden als je deze niet in huis hebt.

Tip 4. Kies Diamond Painting kaarten die je ook echt gaat versturen

Je hebt de keuze uit allerlei kaarten. Verjaardagskaarten, beterschapskaarten of Diamond Painting kerstkaarten. Beslis vooraf welke kaarten je ook echt gaat versturen, het is natuurlijk zonde als ze ongebruikt in de la blijven liggen.

Diamond Painting kaarten


Tip 5. Bekijk welk formaat kaart je wilt versturen

Ben je van plan het kaartje niet alleen te versturen, maar wil je er meer mee. Let dan even op het formaat kaart dat je koopt. Je hebt de Diamond Painting kaarten in verschillende formaten, denk hierbij aan 15x15cm of 13x18cm. Allemaal gangbare automaten die door de brievenbus passen. Wil je de kaart inlijsten, dan kan je het beste kiezen voor het 13x18cm formaat.

Tip 6. Aantal diamantjes

Over het algemeen ontvang je bij het maken van Diamond Painting kaarten meer dan genoeg van de steentjes, maar controleer voor de zekerheid even of het bedrijf waar je de kaarten koopt eventueel ook steentjes kan nasturen zodat je zeker weet dat je alle kaarten kan maken.

Diamond Painting kaarten

Pssst, bij onze Diamond Painting kaarten ontvang je altijd 30% extra steentjes zodat je nooit tekort komt!

Tip 7. Kies vooraf: losse Diamond Painting kaarten of een compleet pakket

Als je op Google gaat zoeken dan kom je ze allebei tegen. Losse kaarten, maar ook complete Diamond Painting kaarten pakketten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Als je dat vooraf bepaalt dan scheelt dat een hoop tijd! Wij zijn voorstander van de pakketten, op deze website vind je dan ook geen losse kaarten. Een volledig pakket zorgt voor meer ontspanning en geeft je daarnaast de mogelijkheid om meer vrienden en familie te verassen. Een win-win situatie!

Bekijk hier onze complete Diamond Painting kaarten pakketten >>

Reactie verzenden

De waardering van www.adorzy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 426 reviews.