Adorzy Diamond Painting Kerstkaarten - Set 2

Diamond Painting kerstkaarten maken doe je zo!

Ben je fan van Diamond Painting en heb je alle diverse paintings gemaakt? Dan snap je ook direct hoe je Diamond Painting kerstkaarten moet maken. Het werkt over het algemeen allemaal hetzelfde en heel eenvoudig!

Stap 1 – De voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Haal dus alle onderdelen uit de verpakking van één van onze complete Diamond Painting Kerstkaarten sets en kies één kerstkaart waarmee je wilt starten. Als je naar de kerstkaart kijkt dan zie je een soort ‘vakjes’ met een getal (kan soms ook een letter zijn). Dit getal komt overeen met de nummers op de zakjes met steentjes die je nodig hebt. Pak een kleur om mee te beginnen en doe wat steentjes in het bakje.

Stap 1 – De voorbereiding
Stap 1.1 – Haal alle onderdelen uit de verpakking
Diamond Painting kerstkaarten maken doe je zo!
Stap 1.2 – Kies een kaart en pak de juiste kleuren steentjes
Steentjes plakken op nummer
De nummers op de kaart komen overeen met de nummers op de zakjes.

Stap 2 – Verwijder het folie (gedeeltelijk)

Alle kerstkaarten die je met Diamond Painting gaat maken bevatten een folie. Dit stukje folie beschermt de plaklaag waar je de steentjes op gaat plakken. Voordat je gaat plakken is het dus ook van belang dat je het plastic (gedeeltelijk) verwijderd. Wij adviseren altijd het stukje te verwijderen waar je aan het werk gaat. Zo voorkom je dat je met je hand vastplakt aan het gedeelte van de kerstkaart waar je niet aan werkt.

Stap 2 – Verwijder het folie (gedeeltelijk)
Stap 2 – Verwijder het plastic folie (gedeeltelijk) van de kerstkaart

Stap 3 – Breng de wax aan op de pen

Het is tijd om te gaan plakken, maar voordat je hiermee start is het tijd om wax aan te brengen op de pen. Beide onderdelen worden in alle complete Diamond Painting kerstkaarten sets bijgeleverd. Het aanbrengen van de wax is heel eenvoudig, verwijder het plasticje aan één kant van de wax en druk de pen erin. De wax zit nu in de pen en zorgt ervoor dat je straks eenvoudig de steentjes op de kerstkaarten kan plakken.

Stap 3 - Breng de wax aan op de pen
Stap 3 – Breng de wax aan op de pen

Stap 4 – Plak de steentjes op de Diamond Painting Kerstkaarten

Tijd om te plakken! Nu je alle voorbereidingen hebt getroffen is het tijd om te plakken. Kies met welk nummer je gaat beginnen, zoek de juiste steentjes erbij, plaats deze in het sorteerbakje en plakken maar! Met de pen (met wax) kan je eenvoudig de steentjes oppakken en op de juiste plaats op de kerstkaarten plakken.

Stap 4 - Plak de steentjes op de Diamond Painting Kerstkaarten
Stap 4.1 – Plak de steentjes op de Diamond Painting Kerstkaarten
Diamond Painting kerstkaarten maken
Stap 4.2 – Het resultaat!

Ben je benieuwd naar het resultaat van de hele kaart? Dan zal je toch zelf aan de slag moeten met onze Diamond Painting Kerstkaarten – 8 stuks – Set 2 😉 of neem eens een kijkje op onze Instagram pagina.

Stap 5 – Verras familie en vrienden met een unieke kerstkaart

Tot slot is het nog een kwestie van de kerstkaarten versturen. In onze sets worden ook enveloppen meegeleverd dus je hoeft alleen nog maar een postzegel aan te schaffen en de kaarten op de post te doen. It’s so simple (and fun!).

Alle kerstkaarten

Reactie verzenden

De waardering van www.adorzy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 381 reviews.