Diamond Painting accessoires

Diamond Painting accessoires die je niet mag missen!

Dat Diamond Painting een leuke hobby is, weet je waarschijnlijk al. Knutselen heeft ook vele voordelen en kan voor afleiding en ontspanning zorgen. Er zijn een aantal must have Diamond Painting accessoires die je niet mag missen.

Diamond Painting Pen

Een Diamond Painting pen is een super handige accessoire om te hebben. Met deze tool kun je de Diamond Painting steentjes zo precies mogelijk op je ondergrond plaatsen. Dit is een stuk makkelijker en gaat een stuk sneller, zodat je jouw kunstwerk af kan maken zonder irritaties. Een echte must have voor wanneer Diamond Painting je favoriete hobby is!

Wat heb je nodig om te starten met Diamond Painting
De Diamond Painting basispen

Je hebt verschillende soorten pennen, maar om te starten is de basispen voldoende.

Wax

Dit is een onmisbaar product bij het maken van een painting. De wax is bedoelt om te gebruiken in combinatie met de Diamond Painting pen. De pen duw je met het puntje in de wax waardoor de steentjes beter aan de pen zullen kleven. Zo kan je de steentjes beter op je creatie bevestigen. Zonder de wax is het dan ook een stuk lastiger om te steentjes aan de pen vast te laten plakken. Dit is dus ook een heel handig item om te hebben! De steentjes kunnen natuurlijk ook worden gebruikt om andere items mee te versieren. Dan is het gebruiken van een Diamond Painting pen, in combinatie met de wax, een stuk handiger!

Diamond Painting Wax
Het stukje wax

Schudbakje

Een schudbakje is ook een must have om te hebben! Hier kun je de diamond painting steentjes in leggen en wanneer je het bakje schud, zullen de steentjes tussen de richeltjes vallen. Zo kan je de diamonds makkelijk oppakken met de pen.

Groene Diamond Painting steentjes in het schudbakje
Het schudbakje

Opbergdoos

Wil jij je steentjes sorteren op kleur en je overgebleven steentjes ergens opbergen zonder dat je ze kwijtraakt? Dan is een opbergdoos een goede accessoire om te hebben! In zo’n doos zitten vaak ook aparte potjes die een deksel bevatten. Zo kunnen de steentjes ook niet door elkaar gaan. Dit is natuurlijk handig om te hebben, maar niet noodzakelijk voor Diamond Painting.

LED verlichtingsplaat

Heb je wel eens gehoord van een LED verlichtingsplaat? Dit verlicht je canvas, of bijvoorbeeld je kaart, zoals kerstkaarten, zodat je de donkere gedeeltes ook goed kunt zien. Zo kan je ook in de avond aan de slag met Diamond Painting. Een lamp heeft namelijk geen nut want dit kan weer zorgen voor reflectie op het canvas. Dit is net zoals een opbergdoos ook handig om te hebben, maar zeker niet noodzakelijk.

Washi Tape

Dit wordt ook wel masking tape genoemd. Vaak wordt dit gebruikt als decoratie, voor op een kaart bijvoorbeeld of voor op de verpakking van een cadeautje. Dit wordt eigenlijk als knutsel item gebruikt, terwijl dit oorspronkelijk bedoelt was als een soort plakband. Voor Diamond Painting is het vooral heel handig om bepaalde delen af te plakken, zodat je deze kan beschermen tegen stof en andere vuile restjes. Zo wordt het ook gebruikt voor andere creatieve hobby’s. Dit is ook handig voor tijdens het schilderen, om zo delen van je schilderij te kunnen beschermen. Handig toch?

De belangrijkste Diamond Painting accessoires

Mocht je je afvragen welke Diamond Painting accessoires wij onmisbaar vinden? Dat zijn de pen, wax en het schudbakje. In al onze pakketten worden een Diamond Painting pen, wax en een schudbakje geleverd, zodat je meteen aan de slag kan met je creatieve hobby of wanneer je wil beginnen hiermee. Zo hoef je geen losse items meer aan te schaffen!

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Bekijk dan eens onze Diamond Painting accessoires. In deze pakketten vind je onder andere de opbergdoos en een luxe etui om alle tools in op te bergen!

Reactie verzenden

De waardering van www.adorzy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 381 reviews.