Diamond Painting Steentjes

Wat kun je doen met overgebleven Diamond Painting steentjes?

Is Diamond Painting ook één van je favoriete hobby’s? Dan herken je dit zeker ook wel! In onze pakketten zitten 30% extra Diamond Painting steentjes, waardoor er waarschijnlijk wat steentjes overblijven. Het is zonde om deze steentjes weg te gooien, maar je kunt hier veel andere dingen mee doen! Lees verder wat je allemaal kunt doen met overgebleven steentjes.

Kaarten maken met overgebleven Diamond Painting steentjes

Er is een grote kans dat je teveel diamonds overhoudt. Bij Adorzy verkopen we diamond painting kerst- en wenskaartpakketten, maar je kunt natuurlijk ook zelf je eigen kaarten versieren met de overgebleven steentjes.

Verras een familie lid met je eigen creatieve kunstwerk, bijvoorbeeld met een verjaardagskaart of een kaart voor een andere speciale gelegenheid. Dit zorgt voor ontspanning en zo maak je jouw familie ook nog eens blij met een origineel cadeau!

Decoratie/interieur in huis opvrolijken

Je kunt er ook voor kiezen om accessoires en decoratie in je huis op te vrolijken met de Diamond Painting steentjes. Denk aan het versieren van kaarsjes, vazen, onderzetters, doosjes en nog veel meer. Je kunt met de steentjes eigenlijk alles versieren wat vlak is. Zo kun je ook dingen in je tuin versieren, zoals vogelhuisjes. Heerlijk ontspannen knutselen en je interieur opvrolijken tegelijk!

Knutselen met kerst

Ben je gek op kerst? Je kunt met de steentjes ook je kerstballen versieren! Deze kun je makkelijk vastlijmen aan een kerstbal, zodat deze wat wordt opgevrolijkt. Maar denk ook aan kerst decoratie zoals kerstboompjes, kerstkaarsjes, kandelaars en natuurlijk kerstkaarten.

DIY - Diamond Painting kerstbal met overgebleven steentjes

Zelf je kerstbal versieren?
In dit stappenplan lees je hoe je je eigen Diamond Painting kerstballen kan maken (klik hier)!

Met je kleine broertje, zusje of nichtje heb je zo een leuke bezigheid rond of op kerst, maar knutselen zorgt ook voor ontspanning bij volwassenen. Je kunt het eigenlijk vergelijken met schilderen, alleen dan met steentjes in plaats van met verf. Zo maak je leuke herinneringen samen en ook nog eens mooie kunstwerkjes!

Versier de halsband van je huisdier

Kies ervoor om de halsband van je kat of hond op te pimpen, door diamonds te gebruiken. Zorg er wel voor dat je lijm gebruikt die sterk genoeg is, omdat je huisdier natuurlijk veel kan bewegen. Verwen je trouwe viervoeter met een unieke halsband! Dit is ook een leuk cadeau om iemand te geven met een huisdier.

Diamond Painting eigen foto of blanco canvas

Heb jij voor thuis foto’s op canvas laten drukken en wil je deze wat opvrolijken? Dan kun je deze ook versieren met overgebleven steentjes. Met een canvas kun je veel meer dan alleen op schilderen! Heb je nog geen foto op canvas? Je kunt bijvoorbeeld bij de Hema goedkoop je foto laten afdrukken op canvas. Zo springt je foto op canvas er een stuk meer uit en dit is ook leuk om iemand cadeau te geven! Dat is nog eens een creatief en origineel cadeau.

Of koop een blanco canvas, bijvoorbeeld bij de Action of Xenos en laat je creativiteit hierop los! Dit is wel iets lastiger om te doen, maar je kunt bijvoorbeeld vlakken/vormen of andere dingen tekenen met potlood, zodat je het wat makkelijker maakt voor jezelf. Heb je nog geen Diamond Painting steentjes? Neem dan een kijkje bij onze verschillende Diamond Painting knutselsets! Zo hebben we Diamond Painting kerstkaarten, wenskaarten, Diamond Painting dromenvangers en raamhangers. Een leuke hobby, ook voor volwassenen!

Bekijk alle Diamond Painting sets

2 Reacties

  1. Goedenavond

    Ik heb de diamant painting onderzetters ontvangen. Vraag: kan je nu hier je glas oopzetten of moet de bovenkant van de steentjes nog afgewerkt worden? (Is het water bestendig?

    Met vriendelijke groet Annie

Reactie verzenden

De waardering van www.adorzy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 426 reviews.