Wat kun je doen met overgebleven Diamond Painting steentjes - deel 2

Wat kun je doen met overgebleven Diamond Painting steentjes? – deel 2

Heb je nog een la of kast vol met overgebleven Diamond Painting steentjes? Dan heb ik goed nieuws! Gooi deze steentjes zeker niet weg, want je kan er de leukste creaties mee maken! Eerder vertelde ik al dat je bijvoorbeeld een kerstbal kan versieren met overgebleven steentjes. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden en die lees je in dit blog!

Laat foto’s extra stralen met een prachtige fotolijst

Geef je favoriete foto’s wat extra glamour door de randen van fotolijsten te versieren met de steentjes die je nog in huis hebt. Het geeft een unieke en persoonlijke touch aan je geliefde herinneringen en het is heel eenvoudig om te doen. Beplak de randen eerst met doorzichtig dubbelzijdig tape (bijvoorbeeld van de Action) en plaats daarna de overgebleven diamantjes op de rand van de lijst.

Geef je sleutelbos een extra boos met Diamond Painting sleutelhangers

Maak je sleutelbos opvallender met zelfgemaakte sleutelhangers. Plak de steentjes op kleine hangers of vormen en voeg wat kleur en glans toe. Hier kan je het beste fixeerlijm voor gebruiken. Meer over deze lijm lees je in het blog Diamond Painting lijm: wat is het & hoe werkt het?

Maak je telefoonhoesje uniek

Geef je smartphone een make-over met een sprankelend hoesje. Kies een simpel hoesje en maak je eigen ontwerp met de overgebleven steentjes. Zo wordt je telefoon een echt fashion statement! Wil je zeker weten dat de steentjes goed blijven zitten, spray het hoesje (met opgeplakte steentjes) dan een aantal keer goed in met blanke lak.

Prachtige Diamond Painting boekenleggers

Ben je een boekenwurm? Dan kan een Diamond Painting boekenlegger natuurlijk niet ontbreken. Je kan een complete set kopen in deze webshop, maar je kan ze ook gewoon zelf maken met de overgebleven steentjes. Elke keer dat je een boek oppakt, word je begroet door je eigen unieke boekenlegger.

Pak cadeautjes extra mooi in met overgebleven steentjes!

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je geschenken door de verpakking te versieren met de overgebleven Diamond Painting steentjes. De ontvanger zal versteld staan van zowel de binnenkant als de buitenkant van het geschenk!

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan eens het blog Wat kun je doen met overgebleven Diamond Painting steentjes? – deel 1

Wat doe jij graag met overgebleven Diamond Painting steentjes? Laat het weten in de reacties onder dit blog!

Reactie verzenden

De waardering van www.adorzy.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 237 reviews.