Diamond Painting Wenskaart Roos

Dit zijn de leukste Diamond Painting bloemen kaarten 🌸

Diamond Painting is ontzettend populair. Het is niet alleen heel rustgevend, je maakt er ook nog eens de mooiste creaties mee. Van dieren, voertuigen tot aan Diamond Painting bloemen voor iedereen is er wel iets te vinden. Maar welk thema is het populairst? Bij ons zijn dat absoluut de Diamond Painting kaarten met bloemen. We hebben de leukste kaartensets voor je op een rijtje gezet!

Verras iemand met een Diamond Painting bloemen kaarten

Bloemen zijn prachtig om cadeau te krijgen. Het nadeel? Na zo’n week zijn ze helaas niet meer heel mooi. Met onze Diamond Painting bloemen kaarten is dit wel anders! Deze kaarten blijven het hele jaar door mooi. In ons assortiment vind je verschillende kaartensets met prachtige bloemen. Van één losse bloem, meerdere bloemen tot aan bloemen in vaas.

Een mix van bloemen

We beginnen met de eerste set, die al jaren populair is. De Diamond Painting Wenskaarten– Set 1 met maar liefst 8 kaarten. Deze set bevat niet alleen lossen bloemen, maar ook fietsen met prachtige bloemen in de fietsmand.

Diamond Painting Wenskaarten - 8 stuks

In deze set vind je o.a. de volgende bloemen: rozen, tulpen, gerbera’s en de margriet bloem. De kaarten zijn geschikt als bedank- en beterschapskaarten. Of natuurlijk gewoon als je het leuk vindt om een mooie kaart te versturen.

Diamond Painting bloemen in vaas

Heb je liever kaarten met Diamond Painting bloemen in een vaas? Dan is Diamond Painting Wenskaarten – Set 2 een aanrader. Ook deze set bevat acht kaarten waarbij je op maar liefst vijf kaarten bloemen in een vaas ziet staan.

Adorzy Diamond Painting Kaarten - Set 2

In deze set vind je o.a. de volgende bloemen: zonnebloemen, rozen, viooltjes en gerbera’s. De kaartsenset met bloemen in vaas is geschikt voor allerlei gelegenheden. Als beterschapskaart, bedankkaart of misschien wel om je geliefde te verrassen tijdens Valentijn!

Een mix aan prachtige bloemen

Ben je gek op bloemen maar wil je ook een aantal Diamond Painting kaarten maken die niets met rozen, viooltjes of gerbera’s te maken hebben? Dan is de Diamond Painting Wenskaarten – Set 3 erg leuk. Deze set bevat naast bloemen en bloemen in vaas ook een fiets, een koffer en een telefooncel.

Adorzy Diamond Painting Kaarten - Set 3

In deze set vind je o.a. tulpen, viooltjes en een mix aan andere prachtige bloemen. Deze kaarten hebben verschillende thema’s, waaronder ‘Be Mine’, ‘Enjoy Today’ en ‘Love Spring’. Kaarten die ook voor meerdere gelegenheden geschikt zijn.  

Nog meer Diamond Painting kaartensets

Het blijft niet alleen bij kaartensets met 8 kaarten. Wist je dat we ook sets hebben met maar liefst 12 wenskaarten? Ze bevatten dan misschien wel minder Diamond Painting bloemen kaarten, maar wel een heleboel andere mooi kaarten. Benieuwd? Je bekijkt alle kaartensets hier!

Ook leuk om te lezen: Welke verschillende Diamond Painting pakketten zijn er en welke past het beste bij jou?

Reactie verzenden

De waardering van www.adorzy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 380 reviews.