Diamond Painting pennen voor meerdere steentjes

De waarheid over Diamond Painting pennen voor meerdere steentjes

Je hebt het misschien gezien op social media: filmpjes van een magische Diamond Painting pennen voor meerdere steentjes. De pennen die zogenaamd helemaal gevuld is met steentjes. Het lijkt te mooi om waar te zijn, en dat is het ook. In dit blog vertel ik je waarom je voorzichtig moet zijn met deze pennen en welke alternatieven er zijn die wél werken.

De hype: een pen vol steentjes

De filmpjes maken het lijken alsof je een pen kunt vullen met meerdere steentjes en ze vervolgens heel snel op het canvas kunt plaatsen. Dit zou Diamond Painting veel sneller en gemakkelijker maken, toch? Helaas is dit niet meer dan een illusie. De steentjes in de pen zijn puur voor de show en komen er niet uit zoals beweerd wordt.

Diamond Painting pennen voor meerdere steentjes

De realiteit: opvulling en misleiding

De waarheid is dat deze pennen de steentjes gebruiken als opvulling. Ze zijn niet ontworpen om de steentjes op je canvas te plaatsen. Sterker nog, je zou kunnen eindigen met een grote puinhoop als je probeert dit te doen.

Betrouwbare alternatieven; Diamond Painting pennen voor meerdere steentjes

Gelukkig zijn er betrouwbare pennen op de markt die speciaal zijn ontworpen voor Diamond Painting. Hier zijn enkele opties:

Enkelvoudige pennen

Deze zijn perfect voor beginners en zijn meestal inbegrepen in Diamond Painting kits. Je kan er simpelweg maar één steentje tegelijkertijd mee plakken, maar dit is voor kleinere Diamond Paintings prima.

Diamond Painting Pen

Multi-tool pennen, échte Diamond Painting pennen voor meerdere steentjes

Ga je aan de slag met grotere Diamond Paintings met oppervlakte met veel dezelfde kleur? Dan is een multi-tool pen iets voor jou! Multi-tool pennen hebben een breder uiteinde waarmee je meerdere steentjes tegelijk kunt oppakken en plaatsen. Ze zijn ideaal voor grote oppervlakken met dezelfde kleur. Het is wel even oefenen om de steentjes juist op de pen te krijgen, maar zodra je dit door hebt kun je ‘meters’ maken!

Diamond Painting pennen voor meerdere steentjes

De multi-tool is ook terug te vinden in de Diamond Painting accessoires pakketten in mijn webshop!

Kies je de juiste Diamond Painting pen!

Laat je niet misleiden door de hype rond Diamond Painting pennen die beloven meer te doen dan ze kunnen. Doe je onderzoek en kies een pen die past bij jouw behoeften en vaardigheidsniveau. Zo kun je genieten van je Diamond Painting ervaring zonder onnodige frustraties.

Reactie verzenden

De waardering van www.adorzy.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 427 reviews.