Complete armbandjes set

5 x complete sets om armbandjes te maken

Wil je met unieke sieraden door het leven? Dit kan door ze zelf te maken! Zo weet jij zeker dat jij over straat gaat met sieraden die niemand anders heeft. In dit blog laten we je 5x een complete armbandjes set zien. En het mooie van deze sets? Je kan je eigen armbandje zo personaliseren dat het perfect bij jou en je outfit(s) past!

Hoe maak je je eigen armbandjes?

Je eigen armbandjes maken is niet moeilijk! Waarschijnlijk heb je het vroeger zelfs al in de kleuterklas geleerd. Houten kralen rijgen aan een draad, wie heeft het niet gedaan? En in de basis kan je op deze manier ook je eigen armbandjes maken. Natuurlijk kan je het maken van armbandjes ook veel professioneler aanpakken, door o.a. gebruik te maken van sluithaakjes en buigringetjes. Laat deze termen je niet afschikken want in dit blog bespreken we complete sets om armbandjes te maken die alle basisbenodigdheden bevatten. Je hoeft dus niet op zoek naar allemaal losse onderdelen, na het bestellen van een complete set kan je direct aan de slag.

Met welke materialen maak je je eigen armbandjes?

Welke basisbenodigdheden we het over hebben? Zoals eerder genoemd: draad en kralen. Maar je eigen sieraden maken wordt nog makkelijker wanneer je ook een pincet, sluithaakjes en buigringetjes en een naald bij de hand hebt. Alles over de basismaterialen lees je in het blog: Zelf sieraden maken? Dit heb je nodig!

Waar vind je sets om armbandjes te maken?

Google is je beste vriend, roepen wij hier vaak in huis. Maar dit keer hoef je helemaal niet verder te zoeken. Of je nou een armbandje wil maken met glas-, katsuki of natuursteen kralen, wij hebben het allemaal. De armbandjes sets zijn eenvoudig op onze website te bestellen en snel in huis. Maar welke set voor het maken van armbandjes is geschikt voor jou (of je kinderen)?

Onze complete sets voor het maken van je eigen unieke armbandje(s)

Wil je sieraden sieraden maken met zilveren of gouden sluitingen?  Of ga je voor het personaliseren van je armbandjes met smiley- of letterkralen? Liever aan de slag met natuursteen kralen? Het kan allemaal! Bekijk hier onder onze complete armbandjes sets en de mogelijkheden.

Adorzy® Complete 28-delige Set

Onze complete 28-delige katsuki kralenset bevat maar liefst 22 kralen, waaronder 21 gekleurde platte kralen, letterkralen, schelpen én bedels. En ook het draad (zwart en wit) en de gouden sluitingen worden geleverd zodat je direct aan de slag kan!

Complete Katsuki Kralen set

Adorzy® Complete 30-delige Set

Wil je meer dan alleen platte kralen, dan is de 30-delige katsuki kralen set iets voor jou. Naast de katsuki kralen vind je in deze set ook diverse gouden kralen, letterkralen en gouden sluitingen. Je kan aan de slag met 24 soorten kralen waaronder 20 verschillende katsuki kralen. Met het bijgeleverde draad, de naald en een pincet kan je je eigen armbandjes maken.

Complete Katsuki Kralen set

Meer weten over katsuki kralen? Lees dan het blog: Wat zijn Katsuki kralen?

Adorzy Complete Glaskralen set 31-delig

De Adorzy glaskralen set uitgerust met naald en draad, een pincet en zilverkleurige sluithaakjes en -ringetjes. En uiteraard het allerbelangrijkste in een set om armbandjes te maken, de kralen. Maar liefst 20 verschillende kleuren kralen én letterkralen. Rijgen, sluiten en dragen maar!

Adorzy glaskralen set

Adorzy Complete Natuursteen kralen set met accessoires

Eigen sieraden met een natuurlijke uitstraling, dat kan met de natuursteen kralen set! Een complete set waarmee je o.a. armbandjes, kettingen en oorbellen kunt maken. Maar liefst 20 verschillende kleuren natuursteen kralen, strass steentjes, veterklemmen, oorhaken, kettelstiften en nog sluitingen. Met deze veelzijdige set kan je eenvoudig prachtige sieraden maken.

Natuursteen Set met tools

Waarom een complete kralen set kopen?

Wil je je eigen unieke sieraden maken en twijfel je of je een complete set wilt aanschaffen? Dan zetten we gerust nog even alle voordelen op een rijtje!

  • Complete set voor het maken van sieraden
  • Bevat alle onderdelen die je nodig hebt
  • Eenvoudig opruimen in de opbergbox
  • Direct aan de slag

Heb je vragen over onze complete kralen sets? Stuur ons dan gerust een berichtje! Of plaats een reactie onder dit blog!

Pssst, mis jij ook de 5e complete set om armbandjes te maken? Dat klopt! We hebben het nog helemaal niet gehad over de loombandjes. Een ideale set om armbandjes mee te maken mocht je niet aan de slag willen met kralen 😉

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.